İlk olarak Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer"i makamında ziyaret eden Aydın ve Söke Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri daha sonra Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Söke Ticaret Odası"na ziyaretlerde bulundu. Söke"deki kurumlara çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Aydın İl Kadın Girişimciler üyeleri, önümüzdeki dönemde ortak projeler üretme dileğinde bulundular.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna ile sohbet eden Kadın Girişimciler; Söke"deki tüm kurumların kadın girişimcilere destek olduğunu ve bu nedenle çok memnun olduklarını ifade ettiler.
Söke"deki Kadın Girişimciler Kurulunun kısa sürede başarılı çalışmalar ortaya koyduklarını dile getiren Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Belgin İlker; “Söke Kadın Girişimcilerin çalışmaları ve kadın girişimcilere kurumların desteği Aydın iline örnek olmaktadır. Bizler kadın girişimciliğini arttırmak, kadınlarımızın gerek siyasi gerekse sivil toplum örgütlerinde etkin olmaları için çalışıyoruz. Kadınların yönetim kademelerinde daha fazla yer almalarını diliyoruz” diye konuştu. iha