Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Aydın Belediyesi Fitness Salonu"nda verilen kurslarda step, aerobik, pilates, cardio, fatburner, taebo, new age ve oryantal çalışmaları yapılıyor. Aydınlı bayanların yoğun ilgi gösterdiği kurslar sabah 2, akşam da 2 seans olmak üzere toplam 4 seans halinde gerçekleştiriliyor. 75 dakika süren ve 30"ar kişinin katıldığı seanslara her gün toplam 120 bayan katılıyor. Aydın Belediyesi Spor Eğitmeni Ceyda Atıgan nezaretinde yapılan çalışmalarda her yaş grubundan yüzlerce bayan daha sağlıklı ve sosyal bir hayat için kilo veriyorlar.

Geçtiğimiz yıllara oranla kurslara bu yıl bayanların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Ceyda Atıgan, “Seans sayısını 4"e çıkardığımız halde seansların tamamı doldu. Bundan sonra gelecek talepleri değerlendirerek ek seans açmayı düşünüyoruz. Kurslarımıza katılan bayanlar sağlıklı kilo vermenin yanında formlarını da koruyorlar” dedi.

Kurslara katılan bayanlar sağlıklı yaşamanın yanında hoşça vakit geçirdiklerini ifade ederek, “Aydın Belediyesi"ne bu uygulaması nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Kurslarda egzersizlerimizi yapıyor, eğleniyor, ve de güzel arkadaşlıklar kuruyoruz” dediler.