Manisa ve Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Aydın"da ortak bir toplantıda bir araya geldi. Aydın Ticaret Borsası"nda bir araya gelen iki İlin Kurul Üyeleri sorumlu oldukları kendi illerin başta olmak üzere Ege Bölgesi"ndeki Kadın Girişimcilerin sorunlarını masaya yatırdı. Ortak projelere imza atma kararı alındı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde kurulan Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri yeni iş fikirleri geliştirmek, girişimci kadınlar arasındaki iletişimi güçlendirmek için Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Aydın Ticaret Borsası"nda bir araya gelen iki İlin Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Ege Bölgesi"nde bir ilki gerçekleştirerek ortak bir toplantı yaptılar. Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci ve Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Belgin İlker Başkanlığında gerçekleşen toplantıda iki İli temsil eden Kurul üyeleri birbirlerini daha yakından tanıma imkanı bulunurken, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Kadının Ticaret hayatında yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı sıkıntıları paylaşan kurul üyeleri, ülkede gündemi ve piyasaların son durumu hakkında görüşlerini açıkladılar.
Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Aydın"da yaptığı çeşitli temasların ardından son olarak Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ile bir araya geldiler. Günün bir değerlendirmesinin yapıldığı görüşmede Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı Kadın Girişimciliğini önemsediklerini ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin getireceği her projenin içinde yer almaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
İki ilin kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin Aydın"da gösterdiği birlikteliğe değinen Bosnalı, “Kadın Girişimcilerimizin bu birlikteliği ilerleyen günlerde atılacak ortak proje çalışmalarına bir başlangıç olacaktır” diye konuştu.