Hanımların aile ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla Aydın Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) Ev Eksenli Üretici Kadınlar Grubu için stantlar oluşturulmasını sağlayan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, göznuru ürünlerin ilk müşterisi oldu.
İsmet Sezgin Parkı içinde, Ev Eksenli Üretici Kadınlar Grubu bir araya gelerek açtıkları stantlar daha ilk gününde büyük ilgi gördü. Evlerinde ürettikleri el emeklerini burada teşhir ederek ev ekonomisine de katkı sunmayı amaçlayan kadınlar ayrıca parkın girişinde gözleme de yapacaklar.
Parkta sergi açan kadınların el emeği ile ürettikleri ürünlerin yer aldığı stantları ziyaret ederek tek tek gezen ve bayanlara başarılar dileyen Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kadınların evin direği olduğunu, onların emeklerinin değerlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtip, “Kadınlarımızın el emeği, göz nuru olan ürünlerinin değerlenmesi ve bu ürünlerin pazarlanmasında belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İsmet Sezgin Parkı"nda haftanın her günü açık kalacak olan stantlarda takı, örgü, ev eşyası ve hediyelik ürünler yer alıyor. -iha