Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi’in verdiği iftar yemeğinin konukları Vali Kerem Al’ın eşi Beyhan Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil oldu. Beyhan Al ile birlikte Başkan Özlem Çerçioğlu iftar çadırını gezerek vatandaşların ramazan ayını kutladı.

İftar sofrasında oruçların açılmasının ardından Vali Al’ın eşi Beyhan Al, iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise 7 yıldır iftar çadırı kurarak yemek dağıtan gönüllü kadınlara her türlü desteği sağladıklarını ve bundan sonra da desteklerinin süreceğini söyledi.

Türk Kadınlar Birliği Aydın Şube Başkanı Nadide Çakılcı; “Bu iftar çadırı, bizler için bir gelenek haline dönüştü. 6 yıldır olduğu gibi Menderes Parkı’nda iftar çadırımız misafirlerimiz için yine hazır. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte burada iftar çadırının başında olmaktan çok mutluyuz. Bu çadırlarda verilen iftar yemeklerini sponsorlarımızın desteğiyle sağlıyoruz. Son 3 günlük iftar yemeğinin masrafları Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından karşılandı. Kısacası, bize güvenenlerin destekleri ile vatandaşlarımızın bu kutsa ayda mutlu olmalarına vesile olma istekliliğimiz var. Ramazan ayı boyunca çadırımızda iftar yemeği verilecek” dedi.

Ramazan ayında kurduğu iftar çadırıyla ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği dağıtan Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi 7 yıldır bu geleneğini sürdürüyor. Menderes Parkta kurulan iftar çadırında her gün bağışçıların desteğiyle günde 500 kişiye iftar yemeği dağıtılıyor.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png