8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat İzgü ve Borsa Genel Sekreteri Mustafa Meça, meclisin tek kadın üyesi Mahiye Çağlar’ı ziyaret etti. Genel Sekreter Mustafa Meça, meclisin tek kadın üyesi olan başarılı işkadını Mahiye Çağlar’ın kadınlar gününü kutlamak ve Nazilli’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etmek istedikleri için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Ticaret Borsası’nın ziyaretinde Mahiye Çağlar’ın kızı iş kadını Ferda Çağlar Erkut’ta hazır bulundu.
200 üyeli Ticaret Borsasının tek kadın meclis üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mahiye Çağlar’ı ziyaret eden Nevzat İzgü; “Baş tacımız olan kadınlarımız bir güne sığmayacak kadar değerledir. Kadınlarımız, annelerimiz, eşimiz, kız kardeşimiz sosyal hayatın tamamında vardır ve sosyal hayata aktif olarak katılmaları bizleri memnun etmektedir. Mahiye hocamız borsamızın tek bayan meclis üyesi olmasının yanı sıra çok başarılı da bir iş kadınıdır. Kendisi Nazilli’de tek Çırçır fabrikasının sahibi ve 15 yıllık Borsa üyemizdir. Kendisini bu başarılarından dolayı da tebrik ediyorum. Ayrıca Dünya 8 Mart Kadınlar gününü de kutluyorum” dedi.
Borsa’nın tek kadın üyesi olmasının herhangi bir eksisinin olmadığını hatta artıları olduğunu ifade eden Mahiye Çağlar ise, “Bugünlerde önemli olan ve temennimiz insanların birbirine daha çok saygı duyduğu, insanların birbirini daha çok sevdiği bir toplum olmaktır. Kadınlarımızın bir anne olarak, bir eş olarak daha çok değer gördüğü bir toplum olmayı arzu ediyoruz. Borsamızda ise uyum çok iyi olduğu için kadın olduğumun hiçbir eksisini yaşamıyorum hatta artıları daha fazla. Bugün beni unutmayarak ziyaret eden ve çiçek takdim eden Meclis Başkanımız Nevzat beye ve genel sekreterimiz Mustafa beye çok teşekkür ediyorum” dedi.