Tayvanlı PGO Scootters'in distribütörlüğünü alan grup, ithalatın yanı sıra İzmir'de kurdukları fabrikada Vitobis markasıyla üretime başladı. Kuşadası Pine Bay Otel'de Türkiye genelindeki bayilerini toplayan Başterziler Grup, ihraç ettikleri ve ürettikleri motosikletlerle ilgili bilgi verdi. 
Başterziler Grup Genel Müdürü Tufan Görgülü, "Markaların Dansına Hazır mısınız?" sloganıyla düzenledikleri bayi toplantısında, bugüne kadar yaptıkları ile bundan sonraki hedeflerini paylaştıklarını söyledi. Firmanın 60 yıl önce tuhafiye ile başlattığı ticareti, bugün yurt çapında ve dünyanın bir çok ülkesinde yürüttüğü turizm, inşaat, bahçe ve ev mobilyalarını buluşturan konuma geldiğini anlatan Görgülü, şöyle konuştu: "Vitello markasıyla geçen yıl 50 bin yatak, 30 bin oturma grubu, 20 bin çekyat
ürettik. Uzakdoğu'da imalatını yaptırdığımız bahçe mobilyalar ile Vitello ürünlerini 13 ülkeye ihraç ediyoruz. Son olarak gelişen motosiklet sektöründe yer almak istedik. Tayvanlı PGO Scootters ile yaptığımız görüşmelerde Türkiye Distribütörlüğü'nü aldık. Bu yılbaşı itibariyle kurduğumuz fabrikamızda beş ayrı modelin üretimine başladık. Yapılan anlaşma gereğince önümüzdeki yıl Avrupa'nın bir çok ülkesine motosiklet ihracatı yapacağız. Yedek parça ve servis ağı için kısa sürede çalışmaları başlatıyoruz."

Yaklaşık 150 bayinin katıldığı 1. lansman tanıtım toplantısında, Tayvanlı PGO Scootters mühendisleri teknik özellikler hakkında bilgi verdi.
Tuğba Özay'ın sahne aldığı gala yemeğine aralarında AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacıoğlu, Başterziler Grup yönetim kurulu başkanı Osman Başterzi, Başterziler Grup yönetim kurulu üyesi Mukadder Başterzi ve Başterziler Grup genel müdürü Tufan Görgülü ile birlikte 300 davetli katıldı. Dansçılarla birlikte sahneye çıkan Tuğba Özay, davetlilerin ilgisiyle karşılaştı.

09.20120115111550.jpg

08.20120115111605.jpg