İzmir"in Aliağa ilçesinde, başı kesilerek öldürüldükten sonra parçalanmış olarak boş arazide cesedi bulunan Şerif Remzi Pulat, otopsisinin ardından toprağa verildi.

Geçen pazartesi akşam saatlerinde, Aliağa-Yeni Foça Karayolu üzerindeki demir çelik fabrikaları bölgesinde telefon hatlarını yeraltına almak için çalışma yapan işçiler, boş arazide ceset buldular. İşçilerin ihbarı üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, bomba arama köpeği yardımıyla telle bağlanmış battaniyeyi açtığında, cesedin başının bulunmadığını, parmaklarında oje olduğunu, bacaklarının kesilerek vücudundan ayrıldığını saptadı.

Soruşturma sonunda cesedin, poliste fuhuştan kaydı bulunan travesti Şerif Remzi Pulat"a ait olduğu belirlendi. Pulat"ı öldüren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalar sürerken, bugün, otopsi yapıldı.

Otopside, vücudundan parça alınan Pulat"ın cenazesi, babası Hasan, kardeşleri Zuhal ve Gökhan Pulat ve akrabaları tarafından alınıp Hacılarkırı Mezarlığı"na götürüldü. Burada kılınan ve gözyaşlarının sel olduğu cenaze namazının ardından Pulat, başı olmadan toprağa verildi.

“CANİLER BULUNSUN'

Cenazeye katılan, ağabeyini öldüren katil veya katillerin bir an önce bulunmasını isteyen Gökhan Pulat, “Ağabeyim melek gibi bir insandı. Bunu yapanlar cani. Vahşice ağabeyimi öldürdüler. Yetkililer bir an önce ağabeyimin katil veya katillerini bulsunlar. Başka bir yerde öldürüp cesedi oraya götürülmüş. Bu şekilde yaşıyor diye biz onu hiç dışlamadık. Tek dileğim olayı yapanlar ortaya çıkartılsın” dedi.