Madonna, TT Arena’da bu akşam vereceği konserden bir gün önce sevgilisi ve dansçısı Brahim Zaibat ile birlikte korumaları eşliğinde siyah bir minibüsle Ayasofya Müzesi’ne gitti.

Burada yaklaşık 1 saat kalan Madonna ve erkek arkadaşı, müzeyi gezerek bilgi aldı. Dışarıda kendisini bekleyen hayranları, Madonna’yı görebilmek ve fotoğraflayabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

 

Korumalarının, görünmemesi için şemsiyeyle yüzünü kapattığı Madonna, Ayasofya Müzesi’nin dış kapısına yanaştırılan minibüse binerek Sultanahmet Camii’ne geçti. Madonna, Sultanahmet Camii’ni, başını siyah bir eşarpla kapatarak gezdi. Yine özel rehberi eşliğinde caminin tarihi ve özellikleriyle ilgili bilgi alan Madonna’nın beraberindekilerle birlikte caminin namaz kılınan bölümüne geçmesi üzerine bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Madonna, yaklaşık yarım saat kaldığı Sultanahmet Camii’nden ayrılırken bu kez de erkek arkadaşı şemsiyeyle sanatçının yüzünü kapatarak, resminin çekilmesini engellemeye çalıştı.

SEVGİLİSİYLE EL ELE DOLAŞTI
Sultanahmet Camii’ni çorapla gezen Madonna, başına siyah bir eşarp takarak dekoltesini kapattı. Ünlü şarkıcı, Ayasofya Müzesi’ne sevgilisi Brahim Zaiba ile el ele gitti.

BOĞAZ TURUNA ÇIKTI

Bugün TT Arena’da konser verecek olan Madonna, önceki akşam sevgilisiyle Boğaz turuna çıktı. SuAda’ya giden ikiliye ilerleyen saatlerde Madonna’nın ekibi de katıldı. Gecenin sonunda Madonna oteline döndü, ekibi ise eğlenceye Reina’da devam etti.

BURASI YAPAY GÖL MÜ?

Madonna, SuAda ziyaretinde restoranın şefiyle ilginç bir diyalog yaşadı. Şarkıcı, yemek yediği mekanı göstererek “Burası yapay göl mü?” diye sordu.