Aydın"da birçok ilçe nüfusundan daha büyük bir nüfusa sahip olan ve Aydın İline en yakın mesafeye sahip olan Umurlu Beldesinde yaklaşan yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde adından sık sık adaylığı konusunda bahis geçen Tv Program Yapımcısı ve Mavi Koltuk Dinlenme Tesisleri İşletmeciliği yapan sitemizin köşe yazarlarından Gazeteci Hakan Başlık"a adaylığı konusunda görüşlerini sorduk.
Aydınpost"a çok özel açıklama yapan Hakan Başlık “Uzun yıllar medya sektörü içinde yer alan biri olarak Aydın ili ve ilçelerini yakinen tanıdığımı sanıyorum. Umurlu Beldesinde doğmuş büyümüş ve hala burada işyerimi kurmuş bulunmaktayım. 6 yıldan bu yana yerel bir televizyonda yapmakta olduğum programlarımda yüzlerce konuk ağırladım ve çok geniş bir bilgi birikimim oluştu. Belediye Başkanlığı Danışmanlığı yaparak yerel yönetimler üzerinde tecrübeler edindim. Benim asıl gayem başkan olmak değil. Seçilecek olan belediye başkanımıza danışmanlık yaparak bilgi ve tecrübelerimi Umurlu"nun menfaatleri doğrultusunda kullanmak. Ancak Halkımızın büyük bir çoğunluğunu arzusu Belediye Başkanı olmam ve Umurlu"nun artık üzerindeki ölü toprağının atması yolunda görüşler ortaya atılmaktadır. Umurlu"da başlatmış olduğumuz ağaçlandırma çalışmaları çok yakında zamanda tüm Aydın"ımıza sıçramıştır. Bugüne kadar birçok ilklere imza atmanın keyfini sürmekle beraber bundan böyle Cennet Umurlu"muzda çok farklı şeyleri yapmak üzere aday olabilirim.Belediye Başkanı olup olmamam çok önemli değil danışman olarak da bütün kapasitemle hizmet vermeye çalışabilirim. Tek amacım artık Umurlu kazansın” dedi.

Aydınpost Özel