Tarkan'dan Günel'e sahne dünyasının ünlü isimlerinin başı bir türlü dertten kurtulmuyor. Kimi sanatçı uyuşturucu, kimisi ise tehdit suçundan yargılanıyor

Müzik, sahne ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinin başı, son bir yılda çeşitli suçlar nedeniyle polisle derde girdi.
Kamuoyunu en çok meşgul eden isimlerden olan şarkıcı Tarkan hakkında, uyuşturucu kullanmak, satın almak, satmak ve bulundurmak suçlarından dava açıldı. Tarkan için 1 ile 2 yıl arasında hapis cezası öngören TCK'nın 191. maddesinin 1. fıkrası uyarınca yargılanması talep edildi. Şarkıcı Seren Serengil ise ölen bebeğinin bilgisi dışında gömüldüğü ve mezar yerinin kendisinden saklandığı iddiasıyla, eski eşi ve eşinin babası hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine soruşturma başlatılmıştı. DNA testinin ardından Serengil'in bebeğinin cesedi, Öztürk Serengil'in mezarının üstüne gömüldü.

SAYAN'A TEHDİT DAVASI

Seda Sayan da yolu adliyeye düşen sanatçılardan... Sayan'ın Ankaralı Turgut'u tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla Bakırköy 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Sayan'ın hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar, tehdit suçundan ise 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor. Yine şarkıcı Ferdi Tayfur alacak davası yüzünden, şarkıcı Ferhat Tunç 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yolu adliyeye düşen ünlü isimler arasında bulunuyor.