Önceki gün Tuncay Güney ile Fethullah Gülen'in öldüğünü savunan Sesar Başkanı İsmail Yıldız bu kez herkesin nüfus bilgisinin değiştirildiğini söyledi.


PERİNÇEK: O BENİM
Yıldız, Mahkeme Başkanı Köksal Şengün'ün ikinci eşinin Nadiye Önal olduğunu öne sürdü. Şengün, 'Gerçekte yok ama kütükte öyle mi yazıyor?'' dedi. İP lideri Doğu Perinçek ise Wikileaks dosyaları arasında yer alan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sert bir dille yalanladığı 'İsviçre'de 8 banka hesabı' belgesinin 6 yıldır elinde olduğunu savundu. Erdoğan'ın 'Bir milyar dolarlık servet hakkında geçmişte açıklama yapanların Silivri'de olduğunu söylediğini' ifade eden Perinçek, talimatı üzerine tutuklandığını öne sürdü. Perinçek Başbakan ile Remzi Gür arasında geçtiği öne sürülen bir konuşma kaydını da dinletti.


'CİN ÇIKARMADIM'
Duruşmada söz alan Arslan, 'Türkiye Cumhuriyeti devleti kanunlarına karşı hiçbir şey söylemek istemediğim halde baskı altında öyle ifadeler verdim'' dedi. Şengün'ün 'Ne baskısı?' diye sorduğu Arslan, 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bunları söylemek zorunda bırakıldım'' yanıtı verdi. Tanık olarak dinlenen S.Y., Arslan'dan cin çıkardığı, muska yazdığı iddialarını yalanladı.

BENİ TOPLUMA KAZANDIRIN
MAHKEME üyelerinden Sedat Sami Haşıloğlu, Arslan'a 'Kim baskı yapıyor? 5 yıl boyunca pişman olduğunuzu söylemediniz. Dünden itibaren pişman olduğunu söylüyorsunuz. Değişen ne?'' diye sordu. Arslan 'Söz konusu olayda samimiyetsiz bir ifade vermek istemediğim için söylememiş olabilirim'' dedi. Arslan, sağlıklı bir birey olarak topluma kazandırılarak yaşamak istediğini ifade etti. Arslan önceki gün pişman olduğunu belirtmişti.