2- Sarı-Lacivertli yöneticiler, önceki gün idmana gelmeyen Karaman için zabıt tutturdu, yardımcılarına ise, “Siz görevinize devam edin” talimatı geldi.

3- Vassell"in otelden kovulduğu yönündeki haberi tüm dünya duydu. İngiliz The Guardian, olayı yakın takibe alırken, yıldız golcünün sözlerine geniş yer verdi.

4- Ankaragücü"nün genel menaceri Yurtgüven ise komplonun içinde olduklarını söyleyip, “900 bin Euro verdiğimiz oyuncunun otel parasını mı ödeyemeyeceğiz” dedi.

Ankaragücü"nde sular durulmuyor... Teknik direktör Hikmet Karaman"ın sözleşmesindeki maddelerle başlayıp, oyuncuların antrenmana gelmemesiyle devam eden ve son olarak Vassell"in kaldığı otelden kovulmasıya süren skandallar, Başkent"te ortalığı karıştırdı. Sarı-Lacivertli kulüple ilgili dün de önemli olaylar yaşandı... Gün Ankaragücü"nün Onursal Başkanı Cemal Aydın"ın sözleriyle başladı. Aydın, Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek"in önceki gün, “Karaman"ın sözleşmesi geçersiz” sözlerine karşılık verdi: “Hocanın bir mukavelesi varsa buna saygı duymak lazım. Hikmet hocaya, "Sana görev teklif etmiyorum, göreve başlaman için talimat veriyorum" dedim. O da konuşulacak birşey yok dedi. O arkadaşlar parasal konuları ve süreyi konuşurken ben abilik yaptım. Yapılan sözleşme resmidir. Cemal Aydın"ın canı sıkılır, hocayı gönderir. Hocalar da uyandı ve sıkı mukavele yapıyorlar.”

İdmanda noter tespiti!

Hikmet Karaman"ın çarşamba günü, "futbolcular idmana çıkartılmadı" diye zabıt tutturmasının ardından Ankaragücü Yönetimi de boş durmadı. Yalnızca Karaman için noter kanalıyla tutanak hazırlatan yönetim, yardımcı antrenörleri ise tesislere çağırarak, “Sizinle ilgili bir şey yok. Gerekirse sizler için tebligat ayrıca gönderilecek” ifadelerini kullandı.

The Guardian"a konuştu

Sarı-Lacivertliler"in İngiliz golcüsü Vassell"in kaldığı otelden kovulduğu haberleri tüm dünyaya duyuruldu. İngiliz The Guardian Gazetesi, yaptığı haberde; “Kulübü ücreti ödemeyince Vassell oteli tahliye etmek zorunda kaldı” ifadesini kullandı. Bu gazeteye açıklamalarda bulunan Vassell de çarpıcı açıklamalar yaptı: “Ne oluyor bilmiyorum. Bugün bana otelden ayrılmak zorunda olduğum söylendi. Yöneticiler böyle istemiş. Yanlış bir şey mi yaptığımı sordum. Otel yönetimi tahliye isteminin kulüpten geldiğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum.”

"Vassell kimseyi aramadı"

Bu önemli gelişmeler yaşanırken Ankaragücü Genel Menaceri Ender Yurtgüven, yaşananların komplo olduğunu söyledi. Yönetimde 5 yıldızlı oteli bulunan bir yöneticimiz var. Vassell"in oradan ayrılmasını istedik. Ambalajı yeni açılmış bir Atatürk portresiyle basının karşısına çıktı. Ne beni, ne de başka bir yöneticiyi aramadı. Yılda 900 bin Euro verdiğimiz bir futbolcunun 300-500 liralık otel ödemesini mi yapamayacağız” açıklamasını yaptı./fanatik