Denizli'nin Beşiktaş'ın yabancılarına, "Sizden ekstra bir şey istemiyorum. Sadece normal futbolunuzu oynayın yeter. Futbolculuğunuzu herkes biliyor. Ama bunu bazen gösteremiyorsunuz" derken, problemlerinin olup olmadığını da sordu.

BİR AN ÖNCE TOPARLANIN

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin formuz olan yabancılarla görüşerek, "Sizden ekstra bir şey istemiyorum. Sadece normal futbolunuzu oynayın yeter" dediği öğrenildi. Bir takımda 2-3 futbolcunun kötü oynaması halinde takımın etkilendiğini belirten Denizli'nin, "Sizlerin nasıl futbolcular olduğunu biliyorum. Ancak son haftalarda istenilen performansı göstermiyorsunuz. Biran önce kendinizi toparlayın" diye ifade ettiği bildirildi.


FORMSUZLUK SORUNDUR


Kurduğu 11'ler için eleştirilen Denizli'nin, “Bazen beklentilerimize karşılık vermeyince sizleri değiştirmek zorunda kalıyorum” sitemini ettiği öğrenildi. 4 zorlu maçlarının kaldığını belirten tecrübeli hocanın, “İnişler çıkışlar olabilir ama sürekli formsuzluk problemdir. Sorununuz varsa söyleyin. Sizden isteğim gerçek kimliğinizi sahaya yansıtın” dediği bildirildi.


Nobre bilmecesi!


Beşiktaş, yarın Süper Lig'de karşılaşacağı Ankaraspor maçı için Başkent'e giderken, takımla havalimanına gelen Nobre İzmir'e uçtu. Bel fıtığına bağlı olarak ağrılar yaşayan ve 1 aydır takımdaki yerini alamayan Brezilyalı yıldız, bu şehirde teknik direktör Mustafa Denizli'nin de tanıdığı alternatif tıpla uğraşan bir kişiye göründü. Yine bel fıtığı teşhisi konulan Nobre, akşam saatlerinde İstanbul'a döndü. Siyah-beyazlı kulübün Nobre'nin İzmir'e gidiş nedenini gizli tutması ne tür bir tedavi uygulandığı yönünde kafalarda soru işaretleri bırakırken kulüp doktorları golcü futbolcunun F.Bahçe ile oynanacak kupa maçına yetişebilme ihtimali olduğunu kaydetti.