Sümerpark içerisinde bulunan Lara Restoranda akşam yemeğinde buluşan eski yöneticiler, birlikte yemek yiyerek hasret giderdiler.
Eski ve yeni tüm yöneticileri ile birlikte Nazilli Belediyespor camiasının büyük bir camia olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, “Futbolundan salon sporlarına kadar Nazilli futbolcu fabrikası olmuştur. Başarılı ekiplerle Nazillinin tanıtımı da bu şekilde yapılmaktadır. Sporu seven bir ilçe olarak Nazilli spordaki her branşta gurur kaynağımız olmaya devam edecektir. Sporumuza bu güne kadar emeği geçen tüm yönetici kardeşlerimi kutluyorum” dedi.
Başka Alıcık"ın konuşmasının ardından Merhum Mehmet Özalp"ın yerine oğlu Mesut Özalp, Mehmet Yüzügüler, Kemal Uzunoğlu, merhum Mehmet Kızılkaya yerine oğlu Hakan Kızılkaya, Esat Ergüler, Hasan Güney, Süleyman Bilgen, Nurettin Gürsoy, Cengiz Düzgün, Erol Sezgin, Ali Yüksel, Ziya Aksüt ve Engin Topçu olmak üzere Nazilli Spor, Yeni Nazilli Spor ve şimdiki Nazilli Belediyesporda Kulüp Başkanlığı yapmış yöneticilere Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tek tek plaket vererek teşekkür etti.- iha