Revire alınan Fener Başkanı'na ilk müdahale yapıldı. Yıldırım, hastane önerisini reddetti. Ancak her ihtimale karşı ambulans sabaha kadar Metris Cezaevi'nin önünde bekletildi
 
'BENİ BURADA İYİLEŞTİRİN, SAĞLIKLI OLAYIM Kİ KENDİMİ SAVUNABİLEYİM'
 
Şike soruşturması yüzünden Metris T1 Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı, önceki gece yine fenalaşmıştı. Sabaha kadar Metris Cezaevi'nin önünde bir ambulans Aziz Yıldırım'ı olası bir riske karşı Şişli Etfal'e kaldırmak için bekledi. Ancak Yıldırım hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
 
İşte o gecenin detayları:
GÜNDÜZ Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve F.Bahçe'nin efsane oyuncularından Rıdvan Dilmen'le görüşen Aziz Yıldırım'ı son olarak 13 Mayıs'ta evlendiği eşi Gonca Yıldırım ziyaret etti.
 
KAPTAN YARDIM ÇAĞIRDI
KENDİSİNE temiz çamaşır getiren eşiyle duygusal bir görüşme yapan ve başına gelenlerden dolayı çok üzülen Başkan Aziz Yıldırım'ın daha sonra şekeri çıktı. Yıldırım'ın rahatsızlığı akşamın ilerleyen saatlerinde daha da büyüdü.
 
ŞEKERİ 260'a yükselince aynı koğuşta bulunan Cemil Turan duvarları yumruklamaya başladı, bir yandan da bütün gücüyle, 'Başkan ölüyor, kurtarın' diye bağırdı.
 
ARTIK AKLANMAK İSTİYORUM
 
KOĞUŞA gelen görevliler Aziz Yıldırım'ı revire kaldırdılar. İlk müdahalesi burada yapılan Aziz Yıldırım'ın daha sonra Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmesi söz konusu oldu. Ancak Başkan Yıldırım bu öneriyi kararlı bir şekilde geri çevirdi.
 
REVİRDEKİ doktorlara, 'Hastaneye gitmek istemiyorum. Sizlere güveniyorum. Beni burada iyileştirin. Sağlıklı olayım ki kendimi savunabileyim. Aklanmak istiyorum' diyerek gerekçesini açıkladı.
 
REVİRDE bir psikolog da Aziz Yıldırım'a destek verdi. Rahatsızlığının daha da artma ihtimaline karşılık da ambulans sabaha kadar Metris'in önünde bekletildi.
 
akşam