Yerel Gündem 21 Kuşadası Şubesi, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan"ı ağırladı. Kadınların yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği toplantıya; yaz sezonu boyunca sahilde stant kuran üreten kadınlar, Kuşadası Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Ayşe Şerifoğlu, Türk Anneler Birliği Başkanı Tülay Mutlu, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Fethiye Çavuşoğlu ve Kuşadası Soroptimist Kulübü Başkanı Esra Kocaöner"in yanı sıra birçok kadın katıldı.
Toplantıda kadınların sorunlarını dinleyen Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan"a stantlara sağladığı olanaklar için teşekkür eden kadınlar, kendisine el yapımı bir de çiçek hediye ettiler. Kent Konseyini yeniden kurmak ve kadınların yoğun bir şekilde katılımını sağlamak için çalışmalar yaptığını dile getiren Akdoğan, “Kadın aklına, kadın emeğine, kadının kent yönetimindeki gerekliliğine her zaman inandım. Kent Konseyi"ni yeniden hayata geçirmek için Kasım ayında hepinizi davet ediyorum” diye konuştu.
Kuşadası Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Ayşe Şerifoğlu ise 9 ay sürecek olan Kibele Kadın Girişimcilik Okulu hakkında detaylı bilgi verdiği konuşmasında ayrıca, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Geçmişten Geleceğe Kuşadası Sempozyumu"na tüm kadınları davet etti.