Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız ile birlikte gelen yaşlılar mahalleleri için yapılmasını istedikleri çalışmaları Başkan Alıcık´a ileterek, yeni bir muhtarlık binası yapıldığından dolayı memnuniyetlerini bildirdiler. Çoğunluğunu yaşlı bayanların oluşturduğu Turan Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık´ın çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler. Mahallenin yaşlıları olarak en çok ihtiyaç duydukları Sağlık Ocağının Turan Mahallesine açılması için Başkan Alıcık"tan yardım istediler.

Başkan Alıcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle Turan Mahallesi muhtarımıza ve ziyarete gelen tüm yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek bizim görevimizdir. İsteklerini en kısa sürede yerine getireceğiz” dedi.
Yapılan ikramların ardından, Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız ve Mahalle sakinleri Başkan Alıcık"a çiçek takdim ederek Başkanlık Makamından ayrıldı./iha