TFF 3.Lig 3. Gurupta mücadele eden Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Yüksel görevinden istifa etti. Belediye Tiyatro Salonu"nda bir araya gelen Aydınspor yönetiminden Yüksel ile birlikte bazı isimlerinde istifa etmesinin ardından, kulüpte olağan üstü kongre kararı alındı. Yaklaşık 14 yıl Nazilli Belediyespor"da yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Yüksel"in vedası, yönetim kurulu üyelerini duygulandırdı.
Nazilli Belediyespor fahri başkanı olan Belediye Başkanı Aytekin Kaplan"ın da katıldığı etkinlikte bir veda konuşması yapan Kulüp Başkanı Ali Yüksel, kulüpten sadece kağıt üzerinde ayrıldığını ve her zaman Nazilli Belediyespor"un emrinde olduğunu belirtti. Yüksel, “Görev yaptığım 14 yılda bana destek olan başta eski Belediye Başkanımız Esat Ergüler başta olmak üzere başkan vekilimiz Süleyman Bilgen ve şimdiki Belediye Başkanımız Aytekin Kaplan, kulübümüzün yönetim kurulu üyeleri, taraftarlarımız ve Nazilli halkına çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi ve her zaman destekçiniz olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.
Ali Yüksel"e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Yüksel"in herkesin kardeşi olduğunu ifade etti. Birlikteliklerinin ömür boyu devam edeceğini kaydeden Kaplan “Nazilli Belediyespora 14 yıl boyunca büyük bir özveri ile hizmet eden Başkanımızı yürekten kutluyorum. Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız onca aksiliklere rağmen azimle takımı ayakta tuttu. Son maçımızda yaşadığımız şanssızlık nedeniyle hak ettiğimiz bir üst lige çıkamadık. Hepimiz üzgünüz. Bundan sonra yapılacak şey; önceleri yaptığımız gibi birlik ve beraberliğimizi bozmadan önümüzdeki sezona şampiyonluk için odaklamamızdır. Şimdiden görev yapacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.
Olağanüstü kongre kararının alınmasının ardından 45 kişilik yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde yeniden toplanarak, görev dağılımını yapacağı ve yeni kulüp başkanının bu toplantıda belirleneceği belirtildi.