İzmir'in Çiğli ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan yardımcısı Mustafa Acar, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce, otomobilin arka koltuğunda sopayla bayıltıldıktan sonra kafasına geçirilen poşetle boğulmuş olarak bulundu. Cep telefonu, cüzdanı da alınan Acar için kayıp başvurusunda bulunmak üzere emniyet müdürlüğüne gelen eşi Emine Acar, ağabeyi Adil Acar ve kayınpederi, acı manzarıyla karşılanca gözyaşlarına boğuldu.

Bugün saat 08.00 sıralarında 8216 sokak 15 numara önünde park halinde duran otomobilin arka koltuğunda erkek cesedi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Adrese giden polis ekipleri, çevreyi güvenlik şiretine aldıktan sonra yaptıkları incelemede, cesedin 46 yaşındaki Mustafa Acar'a ait olduğu belirlendi.
Olay yerine gelen nöbetci savcının talimatı üzerine 06 YB 1093 plakalı otomobil, içerisindeki cesetle birlikte çekici yardımıyla Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Acar'ın, ilçede kuaförlüğün yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttuğu ortaya çıktı. Mustafa Acar'ın, yapılan ilk kontrollerde, otomobilin arka koltuğunda sopayla başına vurularak bayıltıldığı ardından da kafasına geçirilen poşetle boğularak öldürüldüğü belirlendi.

KARAKOL ÖNÜNDE ACI SÜRPRİZ

Afyon'daki termal tesislerin devremülk satışlarını da yaptığı için hafta sonunu şirketin Antalya'da düzenlediği iki günlük seminerde geçiren Mustafa Acar'ın, dün (pazar) akşam saatlerinde ağabeyi ve ailesiyle birlikte İzmir'e döndüğü ortaya çıktı. Saat 20.30 sıralarında evine dönen Acar'ın, bir süre sonra yine devremülk satışı için bazı kişilerle buluşacağını söyleyerek evden ayrıldığı öğrenildi.

Evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Mustafa Acar için kayıp başvurusunda bulunmuk üzere emniyet müdürlüğüne gelen eşi Emine Acar, ağabeyi Adil Acar ve kayınpederi Hüseyin Cingay, kendilerine ait otomobili görünce büyük şok yaşadı. Polis ekiplerinden acı haberi öğrenen eşi ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

İLİŞKİLERİ MERCEK ALTINA ALINDI

içerisinde ölü olarak bulunduğu otomobilini de geçen Ekim ayında satın aldığı ancak henüz üzerine geçirmediği ortaya çıkan Mustafa Acar'ın katil yada katillerinin bulunması için polis soruşturma başlattı. Mustafa Acar'ın, iş ilişkilerinin yanı sıra aşk ilişkisi olabileceği ihtimaline karşı da, ekiplerin inceleme yaptığı öğrenildi. Otomobildeki aramalarda Acar'ın cep telefonu, cüzdanı ve paraları da bulunamadı. Cep telefonu hattından yaptığı görüşmeleri tespit etmeye çalışan polisin, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.