Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı"nın yurt dışında olması nedeniyle Belediye Başkanlığına vekalet eden Belediye Başkan Vekili Özlem Girgin Aydın, 8 Mart Kadınlar Günü öncesi, belediyede 20 yıldır görev yapan bayan çalışanları ziyaret ederek, teşekkür belgesi ve çiçeklerle onurlandırdı.
Didim Belediye Başkan Vekili Özlem Aydın, “Didim Belediyesi yönetimi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yapmış olduğumuz toplu sözleşme gereği 8 Mart Pazartesi günü kadın çalışanlarımız izinli olacaklar. Bu sözleşmede memur kadınlarımız yer almıyor ancak onlar da idari izinli olacaklar. Bazı birimlerimizde sadece kadın çalışanlarımızın olması nedeniyle hizmette aksamalar yaşamamak için birer nöbetçi olabilecek” dedi.

20 YIL BELEDİYEDE EMEK VEREN KADINLARA JEST
Didim Belediyesinde 20 yılı aşkın süredir çalışan, İpek Akgür, Özcan Deligöz ve Nalan Salan, Meltem Öz, Aynur Kasap ve Zuhal Sarp"a teşekkür belgesi ile çiçek armağan edildi. İpek Akgür, Özcan Deligöz ve Nalan Salan"a, bugün Başkan Vekili Aydın ile Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü tarafından 20 yıllık emeklerine karşılık temsili teşekkür belgesi ve çiçek armağan edildi. Meltem Öz, Aynur Kasap ve Zuhal Sarp işleri nedeniyle belediyede bulunmadıkları için armağanlarını daha sonra alacakları kaydedildi. Akgür, Deligöz ve Salan, bu teşekkürden dolayı çok mutlu olduklarını söylerken Başkan vekili Özlem Aydın"a ve Süleyman Böcü"ye teşekkür ettiler. -iha