30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yenipazar’da başkanlığa seçilen AK Parti'li Zafer Savcı seçim öncesi verdiği vaatleri tek tek yerine getirmeye başladı. Karacaören ve civar mahallelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zafer Savcı, yapılması gereken hizmetleri yerinde tespit ederek çalışmalara başladı. 

Karacaören Mahallesi'nde seçim öncesi sözünü verdiği halı sahanın bir an önce hizmete girmesi amacıyla Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ile birlikte mahalleye gelen Başkan Savcı, köylere hizmet götürmek adına kolları sıvadı. Karacaören mahallesine yapılacak olan halı sahanın yeri, planı ve yapımında gerekli malzemelerin teminin sağlandığını kaydeden Başkan Savcı, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu yaygınlaştırmak adına bütün köylerimizde çalışmalarımıza başladık. Halı saha ve oyun parkları gibi alanlar yaparak çocuklarımızın ve gençlerimizin daha güzel ortamlarda yetişmelerini sağlayacağız. Bu anlamda Karacaören, Eğridere, Paşaköy, Hacıköseler, Hamzabali ve Donduran mahallelerimizde halı saha çalışmalarımız başladı. İlçe genelindeki tüm gençlerimizi sporla tanıştırmayı hedefliyoruz. Sadece sosyal anlamda değil mahallelerimizin gerekli ihtiyaçlarını ve hizmetlerini gerçekleştirmek için her türlü çalışmalara başladık ve mahallelerimi hizmetle tanıştırıyoruz” dedi. 

“KÖYÜMÜZÜ HİZMETLE TANIŞTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Karacaören Mahallesi Muhtarı Mustafa Kıroğlan da seçim sonrası hizmet anlamında mahallelerinde bir hareketlilik yaşandığının altını çizerek Başkan Savcı’ya ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Karacaören Mahallesinin farklı bir yapıya bürünerek yapılan hizmetlerle çehresinin değişmeye başladığını vurgulayan Kıroğlan, “Aydın’ın büyükşehir olması ile birlikte Karacaören Mahallesi’nin bu güne kadar görmediği hizmetleri görecek olması ve bu hizmetlerin yavaş yavaş başlaması mahallemiz adına hepimizi heyecanlandırıyor. Şu an itibariyle sokaklarımızda parke taşı döşemesi, mezarlık bakımları, halı saha ve düğün salonu yapımı çalışmaları başladı. Mahallemize yapılacak olan halı saha ile diğer mahalleler arasında turnuvalar düzenleyerek kaynaşmayı ve dayanışmayı arttırmayı hedefliyoruz. Ayrıca köyümüzde gördüğümüz eksikleri gerekli makamlara da ileterek köyümüzü hizmetle tanıştırmaya çalışacağız” diye konuştu. 

2-089.jpg

3-039.jpg