Vatandaşlardan yoğun ilgi gören başkan Özakcan, mübarek Ramazan ayının manevi duyguların paylaşıldığı bir ay olduğunu belirterek Ramazan süresince her gün ayrı bir mahalle ve camide Efeler Belediyesi olarak program düzenleyeceklerini belirtti. 

Aydın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, eşi HGülay Özakcan ile birlikte Ramazan’ın ilk iftarını Efeler ilçesine bağlı köy olan Pınardere Mahallesi’nde yaptı. İftar saati öncesi Pınardere’ye gelen başkan Özakcan, akşam namazını köylülerle birlikte camide kıldıktan sonra iftar çadırının kurulduğu meydana geçip, vatandaşların Razmazan-ı şeriflerini kutladı. Köylülerden yoğun ilgi gören Özakcan, vatandaşlarla aynı sofrada iftar açıp özellikle yaşlı ve çocuklarla yakından ilgilenerek onların gönlünü almaya çalıştı. Masaları tek tek dolaşarak halkla hasbihal etme imkanı da bulan Başkan Özakcan, Efeler Belediyesi olarak, halkın dini-milli gün ve geceleri anlamına uygun olarak idrak edebilmeleri için çeşitli programlar düzenlediklerini belirtti.

Köylüleri adına Başkan Özakcan ve belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerine teşekkür eden Pınardere Mahallesi Muhtarı İsmail Ganim, “Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan başta olmak üzere bu güzel etkinliğin köyümüzde düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe vesile olduğuna inanıyorum” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

20140629aw130845_02.jpg

20140629aw130845_04.jpg