Köşk İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında Köşk Belediye Başkanı Yalçın Taç hafif yaralandı. Görenleri hayrete düşüren kazada yolcu otobüsünün çarptığı kamyonette bulunan Belediye Başkanı Yalçın Taç sürüklenip takla atan araçtan çıkarılarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Kaza saat 16.30 sıralarında Denizli-Aydın karayolu Köşk girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Köşk Belediye Başkanı Yalçın Taç, Aydın-Denizli karayolu üzerinde yapılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında E-87 karayolu üzerinde belediye ekiplerince devam eden ağaçlandırma çalışmasını izlemek üzere olay yerine geldi.

Bu sırada telefonu çalan Belediye Başkanı Yalçın Taç, gürültüden etkilenememek için, yolun sol kenarında nizami şekilde park edilmiş belediyeye ait 09 TD 101 plakalı kamyonete girdi. Başkan Yalçın Taç kamyonet içerisinde görüşme yaptığı sırada Denizli istikametinden Aydın istikametine gelmekte olan bir seyahat firmasına ait Mehmet Coşkun yönetimindeki 09 PK 676 plakalı otobüs önündeki tırı solladı. Bu sırada ağaç dikimi nedeniyle dubalarla kapatılmış olan yola giren otobüs belediyeye ait kamyonete çarptı. Otobüsün çarptığı kamyonet bir müddet sürüklendikten sonra takla attı ve kamyonetin içerisinde bulunan Belediye Başkanı Yalçın Taç da yaralandı. Kazayı otobüs şoförü ve yolcular yara almadan atlattı. Bu arada kamyonetten çıkarılan Belediye Başkanı Yalçın Taç Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından çenesinde ve vucudunun değişik yerlerinde kırık tespit edilen Taç İzmir'e sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Köşk Belediye Başkan Yalçın Taç'ın kazada yüzünden ciddi yara aldığı belirlenirken, Aydın'daki tıbbi müdahale sonrasına Taç'ın İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildiği bildirildi. Estetik olarak müdahale gerektiğini belirten yetkililer, Taç için seferber oldu.

İŞTE KAZADAN GÖRÜNTÜLER