Milli futbolcuya, “Sana güveniyorum” diye destek olan Polat, “Seni ilk kez Leverkusen maçında 10 numaralı forma ile seyrettim. Metin Oktay ve Hagi"den sonra en çok sana yakıştı. Formanın hakkını vereceğine inanıyorum” ifadesini kullandı. Arda ise, “O maçta 10 numaralı forma ve kaptanlık bandı ile sahaya gelince çok heyecanlandım. Ali Sami Yen"e kaptan çıkacağım günü ise, Florya"ya ilk ayak bastığın andan bu yana hayal ediyorum. Hayatımda Galatasaray Kaptan olarak anılmak daha büyük bir onur olamaz” karşılığını verdi.

Polisten özel istek!
Galatasaray kafilesi Kostanay"a indiğinde Kazak polisler pasaport kontrolünde çok ağır davranmıştı. Ama dönüş tam bir kabus oldu. Kafiledeki herkes, 10"ar dakika pasaport kontrolünde bekletildi. Bu duruma bütün kafile tepki gösterdi. Pasaport kontrolündeki zaman kaybı nedeniyle uçak 2 saat geç havalandı. İstanbul"da pasaport kontrolünden geçen futbolcular, polislere “Siz de onlara zorluk çıkarın ve bekletin” diyerek şaka yollu şikayette bulundular.

Beklenen gün pazartesi
Galatasaray"ın, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında Kazakistan"ın Tobol takımıyla yapacağı rövanş karşılaşmasının biletleri, 20 Temmuz Pazartesi günü satışa sunulacak. Ali Sami Yen Stadı"nda 23 Temmuz Perşembe günü oynanacak karşılaşmanın Biletix gişelerinden satışa sunulacak biletlerinin fiyatları şöyle: Numaralı Grup 1: 220 TL, Numaralı Grup 2: 165 TL, Kapalı Alt Grup 1: 220 TL, Kapalı Alt Grup 2: 165 TL, Yeni Açık Alt: 35 TL, Yeni Açık Üst: 35 TL, Eski Açık: 35 YTL.

Nihayet izin zamanı
Sezona yoğun bir tempoyla hazırlanan ve ilk resmi maçını Tobol"a karşı oynayan Sarı-Kırmızılı futbolcular, dün sabaha karşı İstanbul"a indi, 11.15"te çalıştıktan sonra izne çıktı. Sol ayak bileği burkulan Barış Özbek tedavi olurken, Abdul Kader Keita kondisyoner Fatih Yıldız"a emanet edildi. Mehmet Topal ile Mehmet Güven ise kontrollü olarak idman yaptılar.

Özak müjde verdi
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye"nin aday olduğu 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlık toplantısında Türk Telekom Arena"yla ilgili açıklamalar yaptı. Özak, “Toplantıya TOKİ"den de temsilciler katıldı. Yeni ihalesi 27 Temmuz"da yapılacak stat, en kısa bir sürede tamamlanacak” dedi.