Ziyarette Başkan Kamacı"ya inşaat hakkında bilgiler veren Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, “Didim Belediyemizin katkılarıyla binamızı tamamladık. İçinde toplantı salonu, duş, tuvalet misafirleri ağırlayacağımız bir odamız bulunuyor. İç dizaynı tamamlandı. Su ve elektrik sorununu çözdük. Binamızın dışına Didim"i tanıtan ve özleşen Apollon tapınağında bulunan heykellerin küçük örneklerini koyacağız. Ayrıca Didim ile ilgili her türlü tanıtım aracı da burada yer alacak. Çevre düzenlenmesini de yaptıktan sonra hizmete açılacak” dedi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da, Didim Turizm Derneği binasının yapılmasının önemine dikkat çekerek, “Turizm Derneğimiz yaptığı çalışmalarla Didim"e öncü oluyor. Bu anlamda bundan sonra Didim ile ilgili tüm tanıtım çalışmaları, el broşürleri, kitapçıkların hepsi buradan temin edilecek. Didim için bir vizyon oluşturulacak. Biz de kendilerin her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştıu.
Bu arada; inşası bitmek üzere olan yeni hizmet binasının 140 metrekarelik alan üzerinde 4 oda, 1 mutfak, 2 tuvalet banyo ve 2 arşiv alanından oluştuğu bildirildi.