Didim Belediyesindeki müfettiş incelemeleri hakkında da bilgiler veren Kamacı “Görevimin başındayım” dedi. Başkan Kamacı birkaç gündür Didim kamuoyunda tartışılan “Müfettişler Belediye"de inceleme başlattı; Başkan görevden alınmış” türünde yapılan dedikodulara cevap vererek, “Müfettiş incelemesi var ama görevimin başındayım.”dedi.
Düzenlediği basın toplantısına CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu da katılırken konuyla ilgili basına bilgiler veren Başkan Kamacı “Bizim daha önceki 5 senelik dönemimiz geldi geçti. Şimdi tekrar görevdeyiz. Belediyemizde 550 çalışan var ve 50 trilyonluk bütçemiz var. Bazı yanlışlıklar olmuştur, olabilir de. Gözden de kaçmış olabilir. Biz her dönem müfettiş soruşturmasında geçiyoruz. Bu soruşturmalarda varsa bir yanlışımız çıkar hesabını da veririz, savunmamızı da yaparız” dedi.
“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”
Başkan Kamacı iddialarla ilgili olarak sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu iftiraları atanlar buralı değil, benim dedemin mezarı burada. Ben burada doğdum, burada yaşıyorum ve hiçbir yere de kaçtığım yok. Geçen hafta Cuma günü İstanbul"a tarihi kentler birliği toplantısına katıldım, ardından Ankara"da Genel Merkeze toplantıya katıldım. Önümüzdeki ayın 4"ünde de İstanbul"a ödül almaya gideceğim. Ben görevimin başındayım. Bu tür soruşturmalar her zaman oluyor” ifadelerine yer verdi.