Nazilli Belediye Başkanı eşi Rumeysa Alıcık ile Belediye Meclis Üyelerinin eşleri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, Türk Anneler Derneği Başkanı Gülhanım Aksoy ile Elazığ"da 1993 yılında şehit olan Yavuz Topaloğlu ve Şırnak"ta 1991 yılında şehit olan Önder Ayıklar"ın ailelerinin evlerini ziyaret edip, Türk Bayrağı ve çiçek vererek Anneler gününü kutladılar.
Ziyaretlerde şehit annelerine çiçek, şehit babalarına Türk bayrağı hediye edilerek, annelerin elleri öpüldü. Ziyaretlerde çok duygusal anlar yaşanırken aileler yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini ifade ederek; “Bizi unutmadığınız için teşekkür ederiz. Vatan uğruna canını veren evlatlarımız sadece bizim değil sizin de evlatlarınız. Bizleri bugün ayakta tutan şehit evlatlarımızın bizlere bıraktığı manevi değerleri taşımamızdır” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın eşi Rumeysa Alıcık yaptığı konuşmasında; “9 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerimizi evlerinde ziyaret edip Türk bayrağı ve çiçek takdim ediyoruz. Elbette ki bütün anneler kutsaldır, ama biz bu ülke için evlatlarını büyütüp askere gönderen ve onların teskeresini beklerken şehit cenazeleri ile karşılaşıp, o sabrı gösteren bu annelerin daha da kutsal olduğuna inanıyorum. Annelerimizi yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlayarak başımızın tacı etmeliyiz. Cennet annelerimizin ayakları altındadır. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Özellikle Şehit annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi. iha