Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ile birlikte Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Rıza Gönül'ün babası Mustafa Gönül’ün (87) cenazesine katılmak üzere Kuyucak’a giderken Nazilli’de geçirdiği trafik kazasında hafif şekilde yaralanan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu.

KAZA HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye çekilen Çerçioğlu, kazanın nasıl meydana geldiğini anlayamadığını söyledi. Halen kazanın şokunu yaşadığını ifade eden Çerçioğlu, “Aydın’da düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine katıldıktan sonra Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ile birlikte Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Rıza Gönül'ün babası Mustafa Gönül’ün cenazesine katılmak üzere Kuyucak’a gidiyorduk. Nazilli’ye geldiğimizde Nazilli’de yaşayan bir doktor arkadaşımı telefonla arayarak tıp bayramını kutladım. Telefonla konuşurken bir anda bir gürültü oldu. Kazanın nasıl meydana geldiğini ve neler yaşadığımızı anlayamadım. Baktığımda üstüm başım kan içersindeydi. Ondan sonrasını da hatırlamıyorum” dedi.
ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye çekilen Başkan Çerçioğlu’nun bir süre de şehir dışında dinleneceği belirtildi.