Fotomaç Gazetesi, Avusturalyalı yıldızın Fenerbahçe ile anlaştığını ve sarı-lacivertli kulübün bu transferde oldukça iddialı olduğunun altını çizerken; Fotospor Gazetesi yine aynı oyuncunun Beşiktaş ile masaya oturduğunu ve anlaşmanın an meselesi olduğunu sütunlarına taşıdı.

İŞTE O İKİ HABER:

FOTOMAÇ GAZETESİ:

Türk futbolunda deprem etkisi yapacak bir gelişmenin adımları şimdiden atılıyor. Bu transfer üçgeninin bir kenarında Fenerbahçe, diğerinde Galatasaray, ötekinde ise Kewell yer alıyor.

Avustralya medyasında da dile getirilen iddiaya göre Fenerbahçe, sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell için gizli bir çalışma yürütüyor.

Hatta Kewell'ın menajeri Bernia Mandic'in bazı Fenerbahçeli yöneticilerle temas kurduğu bile belirtiliyor. Galatasaray yönetiminin geçtiğimiz günlerde, Kewell ile sözleşme yenilenmediğini duyurması da bu iddiayı güçlendiren bir faktör olarak gösteriliyor.

Kewell'ın Türkiye'de kalmak istediği, ancak Galatasaray'ın nikah tazeleme konusunda ağır davranmasından rahatsız olduğu ve bu nedenle Fenerbahçe ile flörte başladığı haberleri Avustralya sitelerinde yayınlanıyor. Görünen o ki, Galatasaray-Kewell- Fenerbahçe üçgeninde sarsıcı olaylar yaşanacak.

FOTOSPOR GAZETESİ:

Beşiktaş, Galatasaray"ın süper yıldızını elinden almak için atağa kalktı... Avustralyalı yıldızla şimdiden anlaşacak olan Kartallar, yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı giydirecek...

Beşktaş, müthiş bir transfer bombası patlatmak için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda Galatasaray"la yollarını ayırmak isteyen Harry Kewell"ı renklerine katmak için atağa kalktı.

Beşiktaş, Avustralyalı yıldızla şimdiden anlaşacak, yeni sezonda da Siyah-Beyazlı formayı giydirecek. Bu transferle Beşiktaş, ezeli rakibine de müthiş bir darbe vurmuş olacak. Avustralya"daki spor sitelerine göre ise bu transfer bitti gibi.

ASLAN İLE İPLER KOPUNCA!

Avustralya spor sitelerine göre, Galatasaray yönetimi, İstanbul"a gelerek Kewell"ın sözleşmesini uzatmak için masaya oturan menajer Mandic"i geri çevirmiş ve “Sezon sonunda görüşelim” demiş. Bunun üzerine Avsutralyalı yıldızın, “Artık Galatasaray"da kalmak istemiyorum” diyerek resti çekti../milliyet