Nalan Sezer iddialara göre, 3 gün önce kendisi gibi bilgi işlemci olan arkadaşı N.Ç.'nin Atatürk Mahallesi Turkuaz Blokları 3. Blok Numara 26'daki evine gitti ve burada kalmaya başladı. N.Ç.'nin bir süredir ayrı yaşadığı eşi ise dün saat 22.30 sıralarında eve geldi. Evden gelen kokulardan şüphelenen N.Ç.'nin eşi, kilitli olan yatak odasının kapısını kırdığında başına poşet bağlanmış Nalan Sezer'in cesedini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis yapılan incelemede Nalan Sezer'in boğularak öldürüldüğünü belirledi. Polis, N.Ç.'ye telefonla ulaşarak, teslim olmasını istedi. N.Ç.'de polise Moda'da bulunduğu çay bahçesinin adresini vererek teslim oldu.

ETERLE BAYILTIP BOĞDUM

N.Ç. ifadesinde, Nalan Sezer'den borç para istediğini ve ardalarında çıkan tartışma sonrası Sezer'i eterle bayıltıp başına poşet geçirerek boğduğunu söylediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİNAYETTEN SONRA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Arkadaşı Nalan Sezer'i boğarak öldürdüğünü itiraf eden N.Ç.'nin polise, cinayetten sonra bir kutu hap içerek intihar etmek istediğini söylediği belirtildi. N.Ç. ayrıca ifadesinde Denizbank'ta kendisin de Kurumsal İletişim dersleri verdiği, Nalan Sezer ile alacak-verecek yüzünden sorunları olduğunu söylediği kaydedildi. Cinayeti geçtiğimiz Cumartesi işlediğini itiraf eden N.Ç.'nin eşi Ali Ç. ve kızı Elif Ç.'de ifadeleri için gözaltına alındı.  (DHA)