HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST HABER SERVİSİ-CHP Aydın Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, Adnan Menderes Mahallesinde kahve toplantısında projelerini anlattı.

AKP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek iç ve dış borcunu oluşturduğunu savunan CHP adayı Özlem Çerçioğlu, "Hiçbir şey kalmadı. Seçimden sonra IMF projeleriyle ülkeyi ayakta tutmaya çalışıyorlar. Hükümette para yok, Aydın'a para mı gelecek sanıyorsunuz. Sizler memnun musunuz? Emekliler aldığı maaştan memnun mu? Gençler iş bulabiliyor mu? Acı reçeteler devam etmekte. Bizim Ankara'dan gelecek paraya ihtiyacımız yok. Belediyenin parasını doğru kullanalım, yolsuzluğa izin vermeyelim yeter. İşte bunun için 5 yıl Aydın halkına hizmet etmek için aday oldum. Diğer adaylar gibi 5-6 parti değiştirmedim. Başka partiye de geçmem. Bu partide siyasete başladım bu partide devam ederim. Ben siyaseti hizmet etmek için yapıyorum. 7 yıl Ankara'da yaptım. Bundan sonra da 5 yıl Aydın'da belediyede sizlere hizmet edeceğim. Başımız dik alnımız açıktır. Olmayanlar düşünsün" diye konuştu.

CHP'li Çerçioğlu, kahvedeki bayanların çokluğuna da çok sevindiğini dile getirerek, "Bu yerel seçim. Adaylar önemli. İki tanesini daha önce denediniz. Bir tanesi 15 yıldır belediyenin içinde. Ne yaptınız Aydın'a? Ne verdiniz? Hiçbir şey" dedi.

OYUNCAK DEĞİL, İŞ DAĞITIN
CHP adayı Özlem Çerçioğlu, AKP'lilerin oyuncak dağıtmalarını da eleştirerek, "Yapacağımız çok iş var. Baktığımız zaman bir Muğla hızla kalkınıyor. İzmir'i zaten söylemiyorum. Trabzon muhteşem. Belediye başkanları hiçbirinin de iktidar partisinden değil. Ana muhalefet partisinin belediye başkanları. Hiçbir hakkında yolsuzluk dosyası yoktur. Hepsinin başı diktir. Bakın AKP'li belediye başkanlarına. en çok üzüldüğüm ne biliyor musunuz? Çocuklara oyuncak dağıtıyorlar. Ya onları bırakın, siz onların anasına babasına iş verin de anası babası kendisi alsın oyuncağı. Nasıl oyuncak alacağına kendisi karar versin" şeklinde konuştu.