Aydın’ın yarım asırlık balıkçısı Başbalıkçı Dokuz Kardeşler yeni yerinde hizmete açıldı.Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan işletmenin açılışına Aydın Ticaret Odası Başkanı (AYTO)Hakan Ülken, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Oda üyelerimizin ticari gelişimleri ve Aydın’a koydukları katkı her şeyden daha önemli. Allah bu işletmeye hayırlı uğurlu ve bol kazanç nasip etsin. Aydınımıza balık kültürünü senelerdir rahmetli Cengiz kardeşimizle birlikte sunan bu aileye ben çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“MODERN BİR MEKÂN AÇTIK”

İşletme sahibi Sezgin Sözügeçen, “Aydın’da bir mekân daha açtık. Buradaki yerimiz diğerlerine göre daha modern oldu. Aile bahçemizde hem yazlık hem de kışlık bir salon oluşturduk. Reyonumuzda çok çeşitli balıkları ekonomik fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimiz dilediği ürünü pişmiş yada çiğ şekilde istedikleri zaman sipariş veriliyorlar ve hazır oluyor. Umarım daha güzel yerleri açmak nasip olur. Ege bölgesinde kendi ürününü tutup satan tek firma biziz. Buradan başka yapan yok ama diğer arkadaşlarımıza tavsiye ederiz. En güzelini en taze şekilde müşterilerimize sunmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

img_20161214_133343.jpg

img_20161214_125730.jpgimg_20161214_131729.jpg