Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada; Şehitlerimiz olduğunda vatan sağolsun denirdi, anneler şimdi bu sözü kullanmak istemiyor isyan ediyorlar. Terörün birinci sorumlusu sıfır terörle ülkeyi devralıp terör batağına ülkeyi sürükleyen mevcut iktidardır bunu sakın unutmayın. Bir dönem ne diyordu, askerlik yan gelip yatma yeri değildir peki şehitlerimiz ne olacak? Şimdi ben sormayacakmıyım? Başbakanlık yan gelip yatma yerimidir? Tabi beyefendiler için sorun yok biryere giderken bin, bin 500 tane koruması var, olan korumasızlara, kadına, çocuğa oluyor bu açıdan hepimizin üzerine düşen görev teröre karşıyız ama onunla ilişkilerini kapalı kapılar arkasında görüşen AK Parti'ninde maskesini indireceğiz.

 
Yine soruyorum, ey Recep Tayyip Erdoğan Deniz Feneri'nde arama yapılacağını bildiren köstebek kimdir? Çık milletin önünde söyle bakalım, Almanya'da yüzyılın soygunu diye adlandırılıyordu bizdede yüz yılın örtüsüne dönüştü.
 
Yolsuzluğu örten biranlayış, bunun müslümanlıkla yakından uzaktan alakası yoktur, bunu yapanın da müslümanlıkla alakası yoktur.Bizim mücadelemiz zorlu bir mücadeledir ama kadınların temel bir özelliği var, zor olanı başarmak gibi. En büyük güvencem bizim kadın kollarıdır. Hiç kimseye bu bize oy vermez demeden herkese gidip gerçekleri anlatacağız' dedi.