Erdoğan mezarlığa, üzerinde Trabzonspor forması bulunan torunu Ahmet Akif Erdoğan'ın elinden tutarak girdi. Erdoğan'ın anne-babasının mezarı başında dua ettiği anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öğlen saatlerinde Üsküdar'daki evinden çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'na geldi. Yoğun güvenlik önleminin alındığı Karacaahmet Mezarlığı'nda Erdoğan önce eşi Emine Erdoğan'ı babası Cemal Gülbaran ve annesi Hayriye Gülbaran'ın kabrini ziyaret etti.

Erdoğan kabir ziyaretine torunu Ahmet Akif Albayrak'ı da getirdi. Erdoğan mezarlığa üzerinde Trabzonspor forması bulunan Ahmet Akif Erdoğan'ın elinden tutarak girdi. Kayınbaba ve kayınvalidesi'nin mezarını ziyaret eden Erdoğan ardından annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve torunu Ahmet Akif Albayrak ile birlikte mezarlıktan yürüyerek çıktı. Erdoğan'ın çıkışta vatandaşlarla sohbet ettiği görüldü.

Bu arada Erdoğan'ın anne ve babasının kabri başında dua ettiği anlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Karacaahmet Mezarlığı'nda mezar ziyareti yapan bir vatandaş cep telefonuyla Başbakan Erdoğan'ın kabir başında yaptığı ziyareti fotoğrafladı.

Mezarlık çıkışı Erdoğan'a Roman vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Mezarlıkta yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan, daha sonra Beşiktaş'taki Çalışma Ofisi'ne geçti.