Müdürlük binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Aydın Bölge Müdürü Yakup Balık “Personelimiz bünyesinde çalışkan ve beşeri ilişkilerinde takdir toplayan arkadaşlarımızı ödüllendirmeyi düşündük. Başarılı personelimizi yine kendi personelimizin vereceği oy ile belirlemek bize uygun geldi. Bunun sonucunda arkadaşlarımız kendi oyları ile en başarı 3 arkadaşlarını seçtiler. Ödüllerini de müdürlüğümüze hiç yük olmadan ben kendim maddi olarak üstüme aldım” dedi.
Müdür Yakup Balık konuşmasının ardından personelin oyları ile 1. olan Hanife Donat"a 1 çeyrek altın, 2. olan Hikmet Şimşir"e bir gömlek ve kravat, 3. olan iki personel Tülay Kurtalan ve Mevlüt Demircioğlu"na 1"er adet kalem takımı armağan etti.
Armağanların yanında Bölge Müdürü Yakup Balık, diğer personeline de azimli çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim etti. Bölge Müdürü Yakup Balık, aynı uygulamayı gelecek senede yapacaklarını, 21 personeli ile Aydın Bölge Müdürlüğünün tüm gayreti ile çalışmalarına devam ettiğini sözlerine ekledi.