Ankara'da ikamet eden H.D., gittiği hastanede bacağına damar takıldığını ancak istenilen sonuç alınamaması üzerine ikinci kez operasyon yapıldığını belirtti. Yapılan ikinci ameliyatın da başarısız olması üzerine bacağının kesilmesine karar verildiğini kaydeden H.D., Ankara'daki tedavisini yarıda keserek Samsun'a geldiğini ifade etti.

Medical Park Samsun Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği'nden Yrd. Doç. Atilla Saraç'a başvurduğunu dile getiren H.D. belirli bir süre tedavi uygulandığını ve ardından şikâyetlerinin devam etmesi üzerine ameliyat kararı alındığını anlattı.

H.D.'yi ameliyat eden Yrd. Doç. Dr. Atilla Saraç, konuyla ilgili şunları söyledi: "Damar tıkanıklığı nedeniyle Ankara'da tedavi olmayı tercih eden hastamız, tedavinin başarılı olmaması ve bacağının kesilmesi sonucuyla karşı karşıya kalmıştır. Hastanemize başvuran hastamıza 10 günlük tedavi uyguladık ve hastanın tedaviye yanıt vermemesi üzerine ameliyat kararı aldık. Yapılan başarılı operasyon sonucunda hastanın bacağının kesilmesine gerek kalmadı ve vücudu normal fonksiyonlarına kavuşarak yaşamını sağlıklı bir şekilde sürdürebilme fırsatı buldu." şeklinde konuştu.

Kontrol amacıyla geldiği hastanede duygularını dile getiren H.D. ise hayatını sağlıklı bir şekilde sürdürme fırsatı veren ve bacağını kurtaran doktorlarına teşekkür etti.