AYDINPOST HABER SERVİSİ-Özel Başak Koleji öğrencilerinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı tören saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı, ardından  günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı törende daha sonra “Cumhuriyet Güneşi” adlı orotoryoyu dinlendi.

Atatürk onuruna verilen “Son Balo”yu çağrıştıran vals gösterisi ve zeybek grubu büyük bir ilgiyle izlendi. Şiir, resim ve spor yarışmalarının dereceye giren öğrencilerin ödül töreni ile devam eden program, okul bandosunun ve müzik korosunun gösterileriyle sona erdi.

Resim ve Şiirde derece aldılar
 
21 yıldır her alanda ki başarılarıyla adından söz ettiren Aydın ilinin yerel markası Özel Başak Koleji öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla il çapında gerçekleştirilen resim ve şiir yarışmalarında dereceler alarak başarılarını bir kez daha perçinledi.
 
Aydın Belediyesinin düzenlediği “Aydın’ın Dünü, Yarını ve Bu Günü” konulu resim yarışmasının ilköğretim dalında  4/A sınıfından Mehmet Ali Koşar  Aydın İl Birincisi, 4/A sınıfından  Can Kayıhan ve 4/B sınıfından Ş. İrem Köybaşı mansiyon ödülüne layık görüldü.
 
Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “100 Yılında Cumhuriyet” konulu şiir yarışmasında 7/C sınıfı öğrencilerinden Selen Çağla Ünal da  il üçüncüsü oldu. 
 
dsc_4911-(genis).jpg
 
dsc_3428-(genis).jpg
 
dsc_4885-(genis).jpg