Aydın Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi  3 Aralık Dünya engelliler Gününü Başak Koleji yetkilileri ile kutladı.
Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okullarında tören düzenleyen Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu, törene İstiklal Marşı’nın okunması ve okul Müdürü Selahattin Yılmaz’ın konuşması ile başlandı. Yılmaz konuşmasında “ Türkiye de yaklaşık 8,5 milyon engelli vatandaşımız yaşamakta buda nüfusun yüzde 12,3’ ü ne tekabül etmektedir. Engelli vatandaşımızda insanca yaşama hakkını her birey gibi dünyaya gelmekle kazanmış bulunmaktadır. Her insan engelli  yada engelli yakını adayıdır. Dolayısıyla bu konu herkesi yakından ilgilendiren, herkesin çözüm üretmede rol alması gereken bir konudur.” Dedi.
Engelli öğrencilerin okuduğu şiirler, müzik öğretmeni eşliğinde okul korosunun söylediği şarkılar sonunda Başak Kolejinin engelliler günü için hazırladığı pasta ve kurabiyeler ikram edilip, tüm öğrenciler, öğretmenler ve misafirlerle birlikte yenildi. Başak Kolejinin hazırladı hediyeler öğrencilere dağıtıldı. 
Törene Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, Halkla İlişkiler Müdiresi Neval Kaşka ve Yardımcısı Fatih Baltacı, Rehber Öğretmen Gülsüm Tığ, Okul grafiker ve fotoğrafçısı Bülent Çelik katıldı.  Başak Koleji Müdür Nail Ergun “ Başak Koleji Olarak engelliler konusundaki duyarlılığımızı, zihinsel engelli öğrencilerle paylaşmak ve onların duygularını hissedebilmek ve bizim duyarlılığımızın başka kurumlarada öncü olması adına 5.12.2011 pazartesi günü Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim merkezi okulunu ziyaret ettik. Günlerini beraberce kutladık" dedi.
 
dsc_6483_resize.jpg
dsc_6488_resize.jpg
dsc_6499_resize.jpg
dsc_6512_resize.jpg
dsc_6551_resize.jpg