Bakırköy Acıbadem Hastanesi"nde çekilen MR sonucu sarı kırmızılıları üzdü.


Kadıköy'e sakat olan Emre Aşık dışında tam kadro gelen Galatasaray, maç başlar başlamaz büyük bir şanssızlık yaşadı. Maçın henüz ilk dakikasında sakatlanan Milan Baros"un sol ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve sahalardan 2 ay uzak kalacağı açıklandı.
Emre Belözoğlu"nun müdahalesiyle kendini yerde bulan Çek futbolcu acılar içerisinde yerde kaldı. Yerden kalkamayan ve sahayı sedye ile terk eden Milan Baros, vakit geçirilmeden Bakırköy Acıbadem Hastanesi"ne kaldırıldı. Burada çekilen MR"de Çek golcünün sol ayak tarak kemiğinde 2 kırık tespit edildi. Sahalardan 2 ay uzak kalacağı açıklanan Milan Baros böylece devreyi kapatmış oldu.
Hiç hesapta olmayan bu sakatlık nedeniyle daha maçın başında zor durumda kalan teknik direktör Frank Rijkaard, Baros"un yerine Nonda"yı oyuna sürdü. Kongolu futbolcu 3 dakika gecikmeyle sahaya girdi. Ancak gol yollarında etkisiz kaldı.
Öte yandan Milan Baros, karşılaşma öncesi minik taraftarlarla sahaya çıktıklarında hakemin geç kalması üzerine, Fenerbahçeli taraftarların su ve yabancı madde atmaya devam etmesi üzerine “Çocuklar var atmayın” diye bağırdı./hürriyet