Aydilge'nin sahne aldığı geceye Manço'nun eşi Lale Manço, oğulları Doğukan Manço ve Batıkan Manço başta olmak üzere çok sayıda seveni katıldı. Yoğun ilgi nedeniyle kalabalık solandan dışarıya taşarken birçok kişi salona giremedi. Merhum sanatçının eşi Lale Manço, yaptığı konuşmada Barış Manço'ya özleminin her geçen gün arttığını belirterek, "Üç gündür Barış Manço evindeyiz ve her gün dolup dolup taşıyor. Her sene artarak büyüyen bir sevgi var. Burası artık yetmiyor. Daha büyük salonlara ihtiyacımız var" sözlerine yer verdi.

'Ailemiz büyüyor'

Batıkan Manço ise "20 yıl oldu fakat bundan 10, 20 yıl öncesinde başlayan etkinliklere katılanlar şimdi aileleriyle katılıyor. Bu arada evlenmişler, çocuk yapmışlar. Ailemiz daha da büyüyor. Bu da bizin çok gururlandırıyor" diye konuştu.

'Dağlar Dağlar' ile andı

Aydilge, gecede sahne alarak Manço'yu andı. Barış Manço'nun ‘Dağlar Dağlar' şarkısını seslendiren Aydilge, "Barış Manço gibi isimlerin yerini alamıyoruz, dolduramıyoruz. Onlar 7'den 70'e seviliyorlar. 'Darısı başıma' diyeceğim ama ona yetişmek ne mümkün... Onunla çok ortak yönüm olduğu hissediyorum. Yüz yüze hiç tanışamadım ama oğullarıyla tanıştım. Tıpkı babaları gibi pozitif insanlar" dedi. EMRAH AKÇAAY