Galatasaraylı Barış Özbek için West Ham, Fulham ve Everton 'transfer kavgası'na girdi. 22 yaşındaki oyuncu için 5 milton euro ödenebileceği iddia ediliyor.

PARA 2. PLANDA

Fulham ve Everton'ın da peşinde olduğu Galatasaray'ın orta sahadaki başarılı ismi Barış Özbek'e son teklif yine bir İngiliz kulübünden geldi. West Ham United, 22 yaşındaki futbolcuya resmen talip olduğunu bildirdi. Sarı-kırmızılı oyuncunun menajeri ile temzsa geçen İngiliz kulübünün idarecileri, Barış'ı gelecek sezon takımalrında görmek istediklerini söyleyerek, G.Saray'la 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için belirlenecek bonservis bedelini ödemeye hazır olduklarını açıkladılar.

BARIŞ BEKLİYOR

İngilizler'in sezon sonunda resmi teklif için Galatasaray'ın kapısını çalacaklartı öğrenilirken, sarı-kırmızılı kulübün Barış'ı satmaya niyetli olmadığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon sonunda yine İngiltere'den Fulham ve Everton gibi takımlardan transfer teklifi alan genç oyuncu, kulübüyle sözleşme yenilemeyi tercih etmişti. barış'ın şimdi bu teklife nasıl bir cevap vereceği merak konusu olurken, West Ham'ın 5 m,lyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.

Habertürk