Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftası dev bir maça sahne olacak. C Grubu'nun üçüncü maçında 6 puanlı iki takım Barcelona ve İnter, 3'te 3 yapmak için kozlarını paylaşacak. Inter'i konuk ettiği beş resmi maçın dördünü kazanan Barcelona, La Liga'da gösterdiği performansı Şampiyonlar Ligi'nde de gösterek çıkışını sürdürmek istiyor. İnter ise Barça deplasmanından alacağı 3 puanla tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'ne üçte üç yaparak başlamak istiyor. İtalyan takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son yedi iç saha maçında 10 gol atan Barcelona forveti Lionel Messi, Sevilla maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Barcelona'da Messi'nin haricinde Vermaelen ve Umtiti, İnter'de ise Milan maçında sakatlanan Nainggolan forma giyemeyecek.

Barcelona - İnter maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Camp Nou Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak. Ovidiu Hategan'ın yöneteceği karşılaşma beIN CONNECT ve İdman TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Arthur, Dembele, Coutinho, Suarez

İnter: Handanovic, Miranda, Vrij, Skriniar, Vrsaljko, Vecino, Valero, Asamoah, Martinez, Politano, İcardi

B Grubu'nda Barcelona, ilk maçta Van Bommel'in başında olduğu PSV'yi 4-0, ikinci maçta ise Wembley'de Tottenham'ı 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

İnter ise, ilk maçta Tottenham'ı ikinci maçta ise PSV'yi 2-1'le geçmeyi başarmıştı.