ŞAMPİYONLAR Ligi"ni geçen senenin ardından bu sene de kupayı kazanıp duble yapmak isteyen Barcelona dün Almanya deplasmanında Stuttgart ile 1-1 berabere kalarak Nou Camp"taki rövanş için avantaj yakaladı. Alves, Keita, Abidal gibi önemli eksiklerine rağmen Almanya"da İspanya"da oynuyormuş gibi maça başlayan Katalan ekibi maçın neredeyse tamamında topa hakim olan taraf olmasına karşın ilk golü bulan taraf ev sahibi ekip oldu.

İSPANYOL ekipleriyle bugüne kadar oynadığı 11 maçta sadece 1 kez galibiyet alan Stuttgart 26. dakikada Gebhart"ın sağdan ortasında Cacau arka direkte kafayla takımını 1-0 öne geçirdi. 40"te Messi"nin vuruşunda Lehmann"ın müdahale ettiği top ağlar yerine direğe çarpınca Barça beraberlikten oldu.

İLK yarı 1-0 Stuttgart üstünlüğü ile geçilirken İspanyol temsilcisi 52. dakikada skoru dengeledi. 52"de Busquets"in ceza sahasının önüne gönderdiği topu göğsüyle arkaya aşıran İbrahimoviç"e Pique kafayla asist yaptı. İsveçli yıldız ilk vuruşunda kaleci Lehmann"dan topu ikinci seferde ağlara göndermeyi başardı ve durum 1-1 oldu.

BORDEAUX GALİP

KARŞILAŞMA 1-1 tamamlanırken gecenin diğer maçında Fransız temsilcisi Bordeaux, Yunanistan deplasmanında 45. dakikada Ciani"nin tek golüyle kazanıp çeyrek final için önemli bir avantaj elde etti.

Jose Mourinho ilk kez Chelsea"ye KARŞI

ŞAMPİYONLAR Ligi"nde 2. tur ilk maçları bugün oynanacak iki karşılaşma ile sona erecek. Chelsea ilk kez eski hocası Mourinho ile karşı karşıya gelirken, Milano"da saat 21.45"te başlayacak bu mücadele Star TV"den naklen yayınlanacak. Mourinho, Chelsea"nin hâlâ kendi taktiğiyle oynadığı iddia ederken Ada ekibinin hocası Ancelotti ise İtalya"da vatandaşlarının kendisini destekleyeceğinden emin. Günün diğer mücadelesinde ise CSKA Moskova 19.30"da Sevilla"yı ağırlayacak.