Üç yıl önce "ihanet" yüzünden eşinden ayrılan Nadide Sultan, “Erkeklere güvenim azaldı” dedi ve ekledi: “Uzunca bir müddet evlilikten uzak durmak istiyorum!”

Lahana hapı kullanarak iki ayda 10 kilo veren Nadide Sultan, önceki gün Lütfi Kırdar'da düzenlenen '8.Uluslararası Eczacılık Fuarı'na katıldı. Günaydın'ın haberine göre, zayıflamasını sağlayan ürünün reklam yüzü olan ünlü şarkıcı; özel hayatıyla ilgili önemli açıklamalar da yaptı.
Nadide Sultan, üç yıl önce boşandığı aranjör Murat Sakaryalı'nın ardından erkeklere güveni kalmadığını söyledi. Hayatında yeni birinin olduğunu belirten şarkıcı, "Erkekler çok güvenilir yaratıklar değil. Ben son üç yılda biçime bakmadan karakter üzerinde daha fazla durmayı ve düşünmeyi öğrendim. Bir müddet daha evlilikten uzak durmak istiyorum" dedi.

10 yıl ara verdiği konservatuara geri döndüğünü belirten Nadide Sultan, "İlk başlarda çok bocaladım... 10 sene ara verdikten sonra hocaların gözüne girmeye çalışmak gerçekten çok zor" şeklinde konuştu. Şarkıcı; akademik çalışmalarını sürdürmek istediğini açıklayarak, "Dr. Nadide Sultan diye anılmak istiyorum" dedi.

Gülben Ergen bana "lahana bebek" diyor

Lahana kapsülleriyle zayıflayan Nadide Sultan, benzer bir ürünün yüzü olan Seda Sayan'a göndermede bulundu. Sultan, "Benim lahanam Seda'nın elmasını döver" dedi. Ünlü şarkıcı, Gülben Ergen'in kendisine 'lahana bebek' adını taktığını ve böyle olarak anılmaktan çok hoşlandığını da sözlerine ekledi.