Şarkıcı Metin Şentürk (42) ile Kalkavan ailesinin fertlerinden Fulya Kalkavan, 1.5 yıllık bir flört döneminin ardından 2006 yılının Mayıs ayında “gizlice” evlendi. Tarabya’daki bir tavernada gerçekleştirilen düğüne, çiftin evliliğine karşı çıkan gelinin annesi Meziyet Kalkavan ile babası Halis Kalkavan katılmadı.

Bu süreçte tiroit kanserine yakalanan Fulya Kalkavan, geçtiğimiz şubat ayında“koca evi”ni terk edip, “baba evi”ne döndü ve boşanma davası açtı. Kalkavan, eşinin alkol bağımlısı olduğunu öne sürüp, “Metin’in agresif tavırları var. Bu yüzden şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz” iddiasında bulundu.


‘Sağlığım tehlikede’

Metin Şentürk ise “Ben, agresif tavırlı bir insan değilim. Gerek çevreme gerekse eşime karşı hiçbir şekilde agresif bir tavır sergilemedim. Ayrıca alkol bağımlısı da değilim. Bu durumu tanıklarımla da ispat edebilirim” sözleriyle kendini savundu.

Boşanma davası bu şekilde sürerken, Fulya Kalkavan’dan yeni bir “hamle” geldi. Avukatı Dilek Şahbaz Yılmaz aracılığıyla yeniden mahkemeye başvuran Kalkavan “Troit kanseri nedeniyle 4 Ocak 2012’de ameliyat oldum. Tüm tiroitlerim alındı. Bu ameliyattan sonra, kanser hücrelerinin vücudumun farklı yerlerine yayıldığı tespit edildi. Bunun üzerine bana ‘atom tedavisi’ uygulandı. Şu anda ailem ile birlikte yaşıyorum ve tedavimi onların yanında sürdürüyorum. Bu tedavi için, huzurlu ve stresten uzuk bir ortamda yaşamam gerekiyor.