Çok farklı bir takımız
İstanbul Caddebostan'da özel bir okulu ziyaret eden Fener'in dünya starı Roberto Carlos, oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayanCarlos, Fenerbahçe'nin şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu belirtirken,bu iddiayı deneyimlerine dayandırdı:"Bu sezon çok farklıyız. Bu havayı çokiyi bilirim. Kesinlikle şampiyonuz."

Beni arda zorluyor
Kariyerinde birçok kupa kaldırdığını belirten sarı-lacivertli yıldız, "Fenerbahçelilere müjdeliyorum, bu yol şampiyon-luğa çıkar" diye konuştu. Futbol hayatında en büyük rakiplerinin Figo, Messive Eto'o olduğunu ifade eden Carlos,Türkiye'de ise en çok Arda ve Kayseri'de forma giydiği dönemde MehmetTopuz'a karşı zorlandığını söyledi.

Öğüt verdi
Öğrencilere nasihatte bulunmayı da ihmal etmeyen Roberto Carlos, eğitimin insan hayatındaki önemine vurgu yaparken, "Benim okumak için hiç vaktim olmadı. Sizin, sonuna kadar eğitimli gitmenizi istiyorum. Bu çok önemli. Kendinize ilerisi için hedefler belirleyin ve ve onları dolu dolu yaşayın" şeklinde konuştu.

Arjantin'den teklif
Fenerbahçe'den sonra hangi takıma gideceği merak konusu olan Carlos'un, Brezilya'nın Corinthians kulübünün yanı sıra Arjantin'den San Lorenzo de Almagro'dan da teklif aldığı öğrenildi. Arjantin basınına konuşan süper bücür, "Almagro'da oynama fikri beni baştan çıkartıyor" dedi./sabah