Aydın Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, şehir merkezinde itfaiye merkezi olarak kullanılan 2 bin metrekarelik alana içerisinde kurulması planlanan Aydın Balık Hali'nin proje çalışmaları tamamlandı. 
     İhale aşamasına gelen projede, 5'i çift katlı 7 restoran ile 6 balıkçı dükkanı, 3 manav, 1 mandıra ve bir küçük dükkandan oluşacak balık haliyle balıkçı esnafının bir merkezde toplanması hedefleniyor. 
     Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yaptığı açıklamada, 1 milyon 250 bin liraya mal olması beklenen proje için ihale çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. 
     Proje ile Aydın'a balık satış noktalarının bir yerde toplayıp halkın gönül rahatlığıyla balık alımlarını yapabileceği bir merkez kazandırmak istediklerini dile getiren Çerçioğlu, ''Bu projemizle halkın hareket alanını genişleteceğimizi düşünüyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla halk sağlığı için çok önem arz eden gıda güvenliği açısından da balık satış yerleri denetim altına alınabilecek. Vatandaşlarımız hem balığını alıp alışverişini yaparken, hem de gerektiği zaman aynı alan içerisinde yemeği yiyerek vakit geçirebilecek'' dedi.