Söke'den Sabri Kılıç Milli Takım aday kadrosuna seçildi.
Kuşadası Yılancı Burnu Mevkiinden gerçekleştirilen yarışmada, yarışmacılar Kuşadası Körfezi'nde Türkiye şampiyonası için zıpkınla balık avı yaptılar. Su Altı Sporları Federasyonu Başkanı İnkılap Obruk"un izlediği şampiyonada 56 takımdan 154 sporcu yarıştı. Deniz ve hava koşullarının uygun olmasına rağmen yarışmaya katılan sporcuların çoğunun sudan eli boş çıkması dikkat çekerken, yarışmanın sonunda yarışma stantlarına uygun olarak en çok balık vuran Çanakkale Gökçeada Su Sporları Ekibi 1. oldu. Yarışmada İskenderun Balık Adamlar ve Doğa Kulübü Takımı 2., Sinop Triatlon Yüzme Kulübü 3. oldu.
Davutlar Belediyesi ve Söke Ticaret Odası'nın katkılarıyla yapılan yarışmalar sonunda Gençlik ve Spor Müdürlüğü Davutlar Gençlik Merkezinde yapılan ödül töreninde dereceye giren sporcuların ödülleri törenle verildi.
Ferdi yarışmalarda ise İskenderun Balık Adamları ve Doğa Kulübünden Kemal Akgüner 1., Gökçeada Su Sporları kulübü"nden Selim Konya 2 ve Hakan Gencer 3. oldu.
Su Altı Federasyonu Başkanı İnkılap Obruk “Federasyonumuzun 2008 faaliyet programı arasında yer alan yarışmaya bu yıl katılımın daha çok olması su altı sporları adına sevindirici. Yarışmada amaç çok balık vurmak değil tamamen usta zıpkıncıyı bulmak ve milli takımı oluşturmak” dedi. Obruk ayrıca mükemmel ev sahipliğini yapan Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal"a da teşekkür etti.
Son dönemlerde Türkiye Şampiyonasına damgasına vuran Sökeli Zıpkınla Balık Avlama Sporcuları iki takım halinde katıldıkları yarışmada derece elde edemezlerken, Gençlikspor"dan Sabri Kılıç Milli takım aday kadrosuna seçilme başarısı gösterdi. Sabri Kılıç 15 gün sonra Kıbrıs'ta yapılacak olan Milli Takım kadrosu ikinci etap seçmelerinde mücadele edecek.