Sökeli Balık Adamlara sponsor olan Söke Ticaret Odası ve Söke Belediyesi"ni ziyaret eden Sökeli Balık Adamlar, sponsorlarına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Su Altı Sporları Federasyonu il temsilcisi ve Söke Gençlikspor antrenörü Ahmet Cumhur Sakız, sporcular Recep Aslan, Ali Rıza Çirmene ve Adnan Kalça şampiyonluk kupası ile ziyaret ettikleri Ticaret Odasında başta yönetim kurulu başkanı Süleyman Toyran, meclis başkanı Behlül Er olmak üzere yönetim kuruluna sponsorluk desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Elde ettikleri başarı ile Söke"nin bir kez daha gururu olan Söke Gençlikspor Zıpkınla Balık Avlama Takımı daha sonra Söke Belediyesi"ni ziyaret etti. Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna ile bir araya gelen balık adamlar Söke Belediyesi"ne de katkılarından dolayı teşekkür ederlerken; Başkan Yardımcıları balık adamlara başarılarının devamını diledi.
Antrenör Ahmet Cumhur Sakız; “Türkiye şampiyonası gibi çok önemli bir turnuvada Ticaret Odası, Söke Belediyesi"nin maddi destekleri ile katılmamız sporcularımıza bu yarışmalarda enerji verdi. Türkiye ikincisi olmamızın yanı sıra sporcumuz Recep Aslan"ın Hırvatistan"da yapılacak olan Dünya şampiyonasına katılacak olan milli takım aday kadrosuna girmesi sevincimizi bir kat daha artırdı” dedi. iha